Söker du jobb?

Ibland kan det vara svårt att söka jobb. Du kanske inte får med allt i den ansökan, för att göra arbetsgivaren intresserad av just dig. Under intervjun skall du sälja in dina egenskaper, och få intervjuaren intresserad av dig. Om detta känns svårt är lösningen, EnRival. Vi hjälper dig att söka rätt jobb eller utbildning.

Det är viktigt att du är väl förbered inför alla stegen i jobbsökarprocessen, för då har du mycket större chans att få jobbet du söker.

4 tips för dig som söker jobb!

1.Sök efter rätt jobb

Det är viktigt att du söker jobb aktivt och hittar lämpliga jobb som matchar din profil. Lägg ner tid på att skriva bra ansökningar och inga standardansökningar.

2. Uppdatera ditt CV

Det är viktigt att ditt CV är uppdaterad och innehåller tidigare arbeten, utbildningar på ett A4 papper. Ditt yrkesliv och dina erfarenheter skall skrivas ner på ett lättöverskådligt och attraktivt sätt. Tyvärr är det allt för många som slarvar med sitt CV. Vi på EnRival hjälper gärna dig att skapa ett säljande CV!

3. Personligt brev

Personligt brevet skickar du tillsammans med ditt CV när du söker jobb. Personliga brevet är en presentation av dig. Här har du chansen att sälja in dig som rätt person för jobbet!  Det är viktigt att det viktigaste kommer först!
Behöver du hjälp med att skriva personligt brev? Kontakta oss!

4. Intervjun

Nu har det lönat sig att söka jobb aktivt, och du har blivit kallad till en anställningsintervju. Du är nu ett steg närmare jobbet. Det är viktigt att du är förberedd på intervjun. Vi hjälper dagligen flera jobbsökande med intervjuteknik.

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig med ditt jobbsökande? Läs mer här!

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss