Vi skapar resultat

EnRival sätter människor i sysselsättning och verksamheter i rullning. Det har vi gjort sedan starten 2005. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda.

Lena Areskoug

All personal hos EnRival är utbildade inom ledarskap, psykologi eller personalvetenskap. Vi är också en kompletterande aktör till Arbetsförmedlingen i flera olika arbetsmarknadsprojekt. Den bredden gör oss till en trygg samarbetspartner, oavsett just dina behov och förutsättningar. Inom verksamhetsområdena rekrytering, bemanning, omställning och arbetsmarknadsprojekt arbetar medarbetare

med lång erfarenhet och kunskap om en stor mängd branscher. Här hittar du bland annat en f.d. oljeingenjör, butikschefer och marknadsförare – en härlig blandning av människor med en gemensam drivkraft. Att skapa resultat.

EnRival har ca 90 kontor från Ystad i söder till Umeå i norr. Vi finns nära dig! Vår lokala närvaro innebär att vi kan arbetsmarknaden där du bor eller driver ditt företag.

Är du arbetsgivare?

Vi erbjuder dig som är arbetsgivare flera typer av kompetensförsörjning, allt för att kunna möta dina verksamhetsbehov. Du får en personlig medarbetare hos oss som har totalansvar genom hela processen och är din kontaktperson från start till mål.

Läs mer

Är du arbetssökande?

Du skall få chansen till ett jobb! 16 arbetssökande får jobb varje dag via EnRival.
Vi hjälper dig aktivt hitta rätt lösning för just dig. Utifrån dina behov, förutsättningar och önskemål ser vi till att tillsammans med dig ta nästa steg i rätt riktning.

Läs mer

Vi finns nära dig!

EnRival är din lokala partner. Vi hjälper dig som står utanför arbetsmarknaden att ta dig dit. Samtidigt ser vi till att du som är företagskund får den kompetens du behöver för att få dina behov uppfyllda. Välkommen att kontakta Lena och Peter!

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss