Betyg i Rusta och Matcha KRoM från Arbetsförmedlingen

EnRival har bästa betyg i Kundval Rusta och Matcha!!

Arbetsförmedlingen ger EnRival bästa betyg i tjänsten Kundval Rusta och Matcha i den senaste ratingen. Fantastiska och otroliga 43 st EnRival Rusta och Matcha-kontor får det högsta betyget 4 av 4. Malmö, Helsingborg, Karlstad, Luleå, Skövde, Lund, Värnamo… Och 36 till. Vi är oerhört stolta!

Den viktigaste orsaken till högt betyg är att många får jobb via EnRival. Och det är därför vi finns! Det är detta vi arbetar för, varje dag, och vad vi kommer fokusera på att ta med oss från Kundval Rusta och Matcha (KRoM) till Rusta och Matcha (RoM).
Tack alla fantastiska medarbetare på EnRival.

Och detta är inte första gången. Arbetsförmedlingen satte den 28 januari 2022 för första gången betyg på sina leverantörer av Rusta och Matcha (KRoM). I denna jämförelse ligger EnRival i absolut topp som en av de bästa leverantörerna!

Genomsnittligt betyg för EnRivals kontor var 3,6 av maximalt 4, vilket kan jämföras med genomsnittet för alla leverantörers kontor som var 2,2. Alla EnRivals betygsatta kontor fick det högsta eller näst högsta betyget i de betyg som publicerades 2022-01-28.

Vi på EnRival blev oerhört glada och stolta över vårt höga betyg (rating). Vi var faktiskt den leverantör som fick betyg på flest kontor i Kundval Rusta och Matcha, trots att vi inte var den största leverantören av KRoM!

Sammanräknat betyg 2022-01-28 för alla kontor i Rusta och Matcha. EnRival hade lika många betygsatta kontor som Leverantör 2.

Sammanräknat betyg 2022-01-28 för alla kontor i Rusta och Matcha. EnRival hade lika många betygsatta kontor som Leverantör 2.

 

Vi på EnRival hade alltså högst sammanlagt betyg från Arbetsförmedlingen på våra kontor inom tjänsten Rusta och Matcha (KRoM). Vi tror att betyget visar att vi totalt sett varit bäst på att hjälpa arbetssökande hitta jobb och utbildning. Läs nedan mer om hur betygsättningen går till.

16 personer får jobb varje dag via oss på EnRival genom våra samarbetspartners runt om i landet!
Våra duktiga jobbcoacher skapar jobbmöjligheter varje dag.
Vi på EnRival vill vara Sveriges bästa privata arbetsförmedling! Först då är vi nöjda.

Testa oss! Jämför oss!

Välkommen till jobbet, välkommen till EnRival.

(Status 2022-01-29)

Hur sätter Arbetsförmedlingen betyg i Kundval Rusta och Matcha?

Arbetsförmedlingen tar fram betyget genom att jämföra leverantörerna med varandra och lista de bästa leverantörerna av Rusta och Matcha.
Alla leverantörer som haft tillräckligt många deltagare under tillräckligt lång tid får ett betyg, som avser alla kontor inom ett visst leveransområde.
Fyra stjärnor innebär högsta betyg.

  • Alla leverantörer som haft tillräckligt många deltagare under tillräckligt lång tid inom ett leveransområde får ett betyg.
  • Ju fler som får jobb desto högre betyg.
  • Ju fler som börjar studera desto högre betyg.
  • Ju snabbare de arbetssökande börjat jobba eller studera, desto högre betyg.
  • Ju nöjdare deltagare desto högre betyg.

Har du som söker jobb nytta av betyget i KRoM?

Absolut!

Betyget (ratingen) är en service till dig när du skall välja leverantör av Rusta och Matcha.
Arbetsförmedlingen tog fram ratingbetygen genom att jämföra leverantörerna med varandra, du kan själv söka i deras databas: https://buff.ly/3AEmDRs.

Söker du jobb? Vill du veta hur vi kan hjälpa dig?
Kontakta oss! Ring 010 – 516 49 59 eller mejla info@enrival.se.

Eller leta upp ditt närmaste EnRival-kontor och prata med en lokal medarbetare:

EnRival Bäst i Test Rusta och Matcha

Kontakta EnRival

Välj din hemkommun eller önskad ort ur listan
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss