Rekrytering via kommunala arbetsmarknadsprojekt

I samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen Samhällsuppdrag och Arbete i Helsingborg Stad ges möjligheten för ditt företag eller organisation att helt kostnadsfritt få hjälp med att rekrytera precis den kompetens du behöver.

Bra för ditt företag, bra för samhället.

EnRival ser via Helsingborgs Stad till att kandidaterna vi presenterar för dig har alla de licenser, certifieringar och övriga kompetenser som du vill att de ska ha när de påbörjar sin anställning hos dig. Vi är stolta över att kunna leverera denna kvalitetssäkerhet. I likhet med våra ordinarie rekryteringar är det du som bestämmer kravprofilen för den resurs du söker, och vi ser till att plocka fram kandidater med rätt profil. Du väljer själv hur aktiv du vill vara i processen.

Att rekrytera genom kommunala arbetsmarknadsprojekt är en mycket bra möjlighet både för dig som företagare och för de många motiverade individer som för tillfället står utanför arbetsmarknaden. Boka ett möte med någon av våra konsulter så besöker vi dig och berättar mer om denna kostnadseffektiva modell.

Mer info om arbetsmarknadsprojekt`?

Vill du veta mer om våra tjänster inom kommunala arbetsmarknadsprojekt, eller önskar du få en offert från oss? Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare.

Kenneth Sjökvist

Affärsutveckling

kenneth@enrival.se

072 – 251 37 98

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss