Vi hjälper nya svenskar in på arbetsmarknaden

Att vara ny i Sverige innebär många främmande situationer och miljöer. Det kan ofta kännas både nervöst och skrämmande att försöka bli en del av ett nytt samhälle, inte minst när det kommer till att söka jobb börja på en ny arbetsplats. Idag är antalet nya svenskar utan arbete mycket hög.

3x

Arbetslösheten bland utrikesfödda är tre gånger så hög som bland inrikesfödda svenskar. Det vill EnRival ändra på.

I projektet Integration & arbete samarbetar EnRival med Integrationsguiden för att med vår gemensamma expertis hjälpa nyanlända att få en smidig väg in i samhället. Vi lägger stort fokus på hur arbetsmarknaden fungerar och hur du startar eget företag, men tar också upp sociala koder, svensk arbetsplatskultur och vad som förväntas av dig på jobbet.

Genom att komma väl förberedd till arbetet kan arbetstagaren lägga frågor om hur och varför åt sidan, och i stället fokusera på att utföra ett bra jobb.

Det skapar inte bara en bättre arbetssituation, det gör också att arbetstagaren kan gå till jobbet utan oro.

Integrationsguiden och EnRival har tillsammans erfarenheten, kunskapen, viljan och kontaktnäten att hjälpa den som är ny i Sverige att få in en fot på den svenska arbetsmarknaden. Vi satsar på individen, hållbarhet och långsiktiga resultat för både arbetstagare och arbetsgivare. Läs mer om Integrationsguiden.

Vill du veta mer om integration och arbete?

Vill du veta mer om våra tjänster för integration och arbete, eller önskar du få en offert från oss? Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare.

Torsten Jönsson

Torsten Jönsson

Analys, Inköp & IT

torsten@enrival.se

076 – 291 94 34

Lena Areskoug

HR-chef

lena@enrival.se

073 – 386 63 59

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss