Jobb genom kommunala arbetsmarknadsprojekt

I samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen i flera kommuner erbjuder EnRival möjligheten till jobbmatchning och coachning.
Vi hittar företag med rekryteringsbehov och ser till att du får det jobb du längtar efter, alltid med utgångspunkt i att skapa resultat, alltid baserat på dina önskemål och förutsättningar.

Läs mer om några av våra jobbmatchningsprojekt

Ny framtid i Helsingborg i samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen.
Jobbmatchning i Sigtuna i samarbete med Enheten för arbete och försörjning.

Helsingborg.

Engagemang är nyckeln till resultat. Från din sida, och från vår sida.

I samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen Samhällsuppdrag och Arbete i Helsingborg erbjuder EnRival dig som arbetssökande en väg till jobb. Vi hittar ett företag med rekryteringsbehov och ser till att du får den utbildning och kompetens du behöver för att få jobb hos företaget. Med utgångspunkt i att skapa resultat arbetar vi engagerat för att finna lösningar för rätt person och rätt företag.

EnRivals Jobbprojekt i Helsingborg

Vi är en bro mellan kompetens och behov på arbetsmarknaden, men ett stort ansvar ligger på dig som individ. De mest lyckosamma deltagarna ser möjligheter och arbetar aktivt för att nå de kompetenskrav som finns. Vi har erfarenhet av många lyckade arbetsmarknadsprojekt där både arbetssökande och företag blivit mycket nöjda. Engagemang skapar resultat, så enkelt är det.

För att kunna ta del av denna möjlighet behöver du ha någon koppling till Kompetenscenter Helsingborg i Scala-huset, Gasverksgatan 2, och Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborg. Kontakta oss på EnRival, prata med din handläggare på AF eller med din coach i Scala-huset för mer information.

Karriärplanering EnRival

Sigtuna.

Vår jobbmatchare letar möjligheter och coachar dig till jobb.

I samarbete med Enheten för arbete och försörjning i Sigtuna ger vi dig en aktiv och målfokuserad jobbmatchning och vägledning till ett eget arbete.
Vårt enda fokus är att du skall slippa fler arbetsmarknadsprojekt, vi har som enda mål att hitta en lämplig arbetsgivare som ger dig jobb.

Vad är EnRival Jobbcoachning i Sigtuna?

EnRivals jobbmatchare tar tillsammans med dig fram en individuell handlingsplan. Målet är alltid egen försörjning, att du börjar jobba – men helt baserat på dina förutsättningar och önskemål.

Vi har ett stort kontaktnät av företag i Sigtuna med omnejd, men allt utgår ifrån DIG! Din vilja att börja jobba är nyckeln till att hitta jobb, och när vi tillsammans lyckas får vi betalt. Hos EnRival kommer du växa som människa, du får kraft att lyckas, ny ork att bygga en framtid.
Vi arbetar med människor för att vi tror på människor. EnRival skapar jobbmöjligheter.

För att kunna välja EnRival Jobbcoachning och jobbmatchning i Sigtuna måste du bo inom kommunen. Kontakta oss på EnRival, eller prata med din handläggare på kommunen för mer information.

Enheten för Arbete och försörjning i Sigtuna kommun

 

Vill du ta vara på dina möjligheter?

EnRival samarbetar med Helsingborgs Stad och Sigtuna kommun för att du skall få chansen att delta i ett arbetsmarknadsprojekt. Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare om du vill veta mer.

Kenneth Sjökvist

Affärsområdeschef

kenneth@enrival.se

072 – 251 37 98

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss