Rekrytering som gör skillnad

Rätt kompetens är en framtidsinvestering för ditt företag, eftersom en felrekrytering kostar både tid och pengar. Därför är det viktigt att rekryteringsprocessen sköts av utbildade, professionella rekryterare med erfarenhet och engagemang.

Medarbetarna hos EnRival är drivna och initiativrika. I stället för att sätta upp begränsande arbetsramar uppmuntrar vi dem hellre till att hitta nya, smarta lösningar för att hitta den bästa kompetensen. Det gör att våra kunder får de bästa resurserna, och att EnRival ständigt blir bättre.

12

Hos oss får du alltid tolv månaders garanti på dina rekryteringsuppdrag. Om en kandidat som blivit anställd med hjälp av EnRival av någon anledning slutar inom tolv månader från anställningsstart, gör EnRival om jobbet utan kostnad.

Våra rekryteringstjänster omfattar Rekrytering, Search, Executive Search, Urval och Arbetspsykologiska tester. Så oavsett om du behöver enstaka rekryteringar, hjälp med delar av rekryteringsprocessen eller stora komplexa mångrekryteringar, kan du vara säker på att få dina förväntningar uppfyllda. Det viktiga är inte vilken typ av uppdrag vi tar oss an – det är att vi gör skillnad för din verksamhet och levererar resultat.

EnRival håller naturligtvis kontinuerlig kontakt med kund och kandidater under processen. Tillgänglighet och ordning är måsten för att kunna skapa goda resultat.

Vi utför rekryteringsuppdrag inom en mängd olika
branscher. Kontakta oss för mer information.

Så här kan en rekryteringsprocess se ut hos EnRival:

  • Kravprofil/arbetsanalys
  • Kandidatsök/scanning
  • Urval
  • Intervjuer
  • Arbetspsykologiska tester
  • Referenstagning
  • Strukturerad och samlad redovisning av kandidater
  • Biträde vid slutligt urval

Vill du veta mer?

Vill du veta mer om våra tjänster inom rekrytering eller önskar du få en offert från oss? Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare.

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss