Omställning jobb

Redo för nästa utmaning?

Omställning tillsammans med EnRival innefattar stöd och coachning i upp till sex månader.

I många fall innebär förändring till en början oro, men slutar i något mycket bra. Tillsammans med EnRival har du som av någon anledning står inför nya utmaningar möjligheten att forma din framtid.

Med lång erfarenhet hjälper vi till att lotsa, motivera och hjälpa arbetssökande att nå resultat.

Omställning hos EnRival

EnRival är ett auktoriserat omställningsföretag och våra medarbetare har lång erfarenhet av att lotsa, motivera och hjälpa arbetssökande att nå resultat. Under årens lopp har vi byggt upp mycket stora kontaktnät av företag och organisationer inom en mängd olika branscher. Det gör att du har en enklare väg till att nå fram till arbetsgivarna. Omställning hos EnRival innefattar stöd och coachning i upp till sex månader.

Omställningsprocessen inleds med ett personligt samtal där vi talar om dina tankar, förväntningar och förhoppningar. Efter det säkerställer vi tillsammans att du har intressanta ansökningshandlingar som personligt brev och CV i ordning. Under hela tidsperioden håller vi ständig kontakt med dig för att stötta, motivera, utöka kontaktnät och sökvägar, och mycket annat som kan hjälpa dig mot nästa anställning.

Vill du veta mer?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss