Vi hjälper dig mot nya mål

Utbildning skapar nya möjligheter! För dig som söker jobb är en utbildning ofta ett formellt krav för att du skall vara relevant i ansökningsprocessen, och för dig som redan har ett jobb underlättas ditt dagliga arbete och din karriär.

EnRival erbjuder ett spektrum av utbildningar, dels i samarbete med utbildningsföretag, kommun eller stat, dels som uppdragsutbildningar. Vi erbjuder Studie- och Yrkesvägledning för att hitta rätt lösning, där vi utgår från individens behov, förutsättningar och önskemål för att hitta rätt utbildning. Vi erbjuder kurser som stärker individens position på arbetsmarknaden.

Är du arbetssökande men intresserad av en utbildning guidar vi dig rätt utifrån arbetsmarknadens förutsättningar. Yrkeshögskola, arbetsmarknadsutbildning, gymnasiekompetens, universitet? Alla vägar står öppna för dig som vill öka dina möjligheter!

Är du nyanländ i Sverige gör EnRivals utbildningar dig redo att arbeta i Sverige. Vi erbjuder arbetsintroduktion med språkstöd och en individuell handledare som hjälper dig rätt på din arbetsplats. Vi erbjuder samhällsorientering för att öka dina kunskaper om och bli delaktig i det svenska samhället.

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar för att utveckla individer och lägga en stabil grund för företagets framtida resultat. För att lyckas som chef behöver du hitta din personliga ledarstil och verktyg för att kunna utöva ledarskapet.

Tillsammans med dig tar vi nästa steg i rätt riktning, klicka dig vidare och läs om våra olika alternativ:

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss