Newton Kompetensutveckling

EnRival samarbetar med Newton Kompetensutveckling.Newton Kompetens logo

Newton är en fristående utbildningsverksamhet med fokus att öka din och alla svenska företags konkurrenskraft.
Utbudet omfattar yrkeshögskola, diplomutbildningar, samt kurser inom Teknik, Fastighetsjuridik, Ekonomi och Kommunikation med inriktning mot Samhällsbyggnad & Byggteknik och IT.

Målet med alla Newtons utbildningar är att öka effektivitet, lönsamhet och konkurrenskraft hos dig som individ. Konkret vill vi göra dig som arbetstagare eller arbetssökande mer attraktiv på arbetsmarknaden, genom breddad eller fördjupad kompetens.
Tillsammans stärker vi då företag och organisationer i Sverige.

Med en YH-Utbildning kan du redan efter två års studier arbeta i en bransch som verkligen behöver dig. En stor fördel med utbildningen är praktikperioderna som du har på ett företag i näringslivet. Under dessa praktikperioder (LIA – Lärande I Arbete) får du praktisk erfarenhet av din framtida yrkesroll, och kan knyta värdefulla kontakter.

En Diplomutbildning hos Newton är främst utformad för dig som arbetat i fastighetsbranschen eller har relevant arbetslivserfarenhet. Utbildningarna ges på deltid på plats eller online.
Newton Kompetensutveckling finns i Stockholm, Göteborg och Malmö där man sitter i egna kurslokaler och anpassade utbildningsmiljöer.

Läs mer på https://www.newton.se/utbildningar-och-kurser/ om de utbildningar som erbjuds just nu.
Prata gärna med en SYV hos EnRival som kan hjälpa dig vidare.

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss