Stöd och matchning

Alla har förutsättningar för att jobba

Stöd och Matchning är en tjänst för dig som är inskriven hos Arbetsförmedlingen och bedömts vara i behov av intensivt och individuellt anpassat stöd i jobbsökandet. EnRival är en av ca 180 aktörer som erbjuder Stöd och Matchning i Sverige. Det är viktigt att ditt val av leverantör känns rätt. Så här arbetar vi:

Rusta och Matcha har ersatt tjänsten Stöd och Matchning

Arbetsförmedlingen har uppdaterat sitt erbjudande genom att ersätta den tidigare tjänsten Stöd och Matchning med Rusta och Matcha. Detta nya program riktar sig till dig som står inför studier eller söker extra stöd i din jakt på anställning.

Sök jobb utan erfarenhet

EnRival är en av Svergies största leverantörer av Stöd och Matchning. Just nu är vi nummer fyra. För ett år sedan var vi nummer nio.

Vi lägger stort fokus på att lära känna dig och dina förväntningar på deltagandet. Vad vill du få ut av vårt samarbete? När vi kartlagt det kan vi sedan tillsammans hitta de rätta åtgärderna för dig, exempelvis samtalsstöd, språkstöd eller arbetsträning.

Efter många år i branschen kan vi se att ett genuint intresse och stort engagemang från våra medarbetare ger våra deltagare de bästa verktygen för att nå en anställning.

Vi tror att det bästa sättet att lyckas är att motivera och agera som ett bollplank snarare än att berätta för dig hur saker och ting ska gå till. Det är du som ska lyckas, och vi är ditt stöd på vägen. Tillsammans skapar vi resultat.

Våra resultat tål att jämföras
Via den här länken kan du läsa om hur våra kontor inom Stöd och Matchning är rankade, och se vilka aktörer som finns i närheten av där du bor. Vi har ca 90 kontor runt om i landet.

Vill du ha jobb eller utbildning?

Stöd och Matchning är din väg in på arbetsmarknaden. Vill du veta mer om hur vi coachar dig till jobb eller utbildning, välkommen att kontakta någon av våra medarbetare.

Christina Reventberg

Christina Reventberg

Operativ chef

christina.reventberg@enrival.se

079 – 079 69 41

Erla Grétarsdóttir

Regionchef Mitt

erla@enrival.se

072 – 251 37 21

EnRival AB Norr Andreas Stenback

Andreas Stenback

Regionchef Norr

andreas.stenback@enrival.se

079 – 066 53 78

Caroline Olofsson EnRival Halmstad Halland Småland

Caroline Olofsson

Områdeschef Halland

caroline.olofsson@enrival.se

072 – 251 37 22

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss