Marknadsandel Rusta och Matcha Topp 10

Rusta och Matcha 2 Topplista Sverige

EnRival växer i särklass snabbast av de 10 största Rusta och Matcha-leverantörerna.

Månad efter månad väljer en allt större andel av Sveriges arbetssökande EnRival, som har haft i särklass störst tillväxt av de stora leverantörerna. Under hösten och vintern 2023-2024 har EnRival ökat i popularitet månad efter månad, och marknadsandelen har ökat med 28.8%-enheter till 6%.

“Jag är inte förvånad över att EnRival blivit störst. Det är ett kvitto på vårt arbete, vår långsiktighet och kvalitet inom Rusta och Matcha” säger Peter Wolff, VD EnRival.

EnRival har tidigare varit fjärde största leverantör men började klättra hösten 2023.
I oktober 2023 valde 4,6% EnRival, och ökningen till 4,8% i november gjorde att vi tog tredjeplatsen när den tidigare trean samtidigt tappade andelar. Vår fortsatta ökning till 5,5% i december gav oss andraplatsen vid slutet av 2023. I januari 2024 fortsatte vi öka, och med 6% av nya deltagare i tjänsten nåddes förstaplatsen.

Kort sagt: En allt större andel arbetssökande välja EnRival Rusta och Matcha.

Vi är tacksamma för det förtroende du som arbetssökande ger oss, och vi kommer göra allt vi kan för att du skall bli nöjd med vårt arbete. Varje arbetssökande är unik, och varje matchning till jobb eller utbildning bygger på engagemang och hårt arbete.
Tack alla älskade medarbetare för det fina arbete ni gör!

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss