Nu gör vi EnRival klimatsmart!

EnRival blir klimatsmart med Breakit Impact Challenge!

Att skapa jobb innebär rätt person på rätt plats för högre effektivitet, detta skapar tillväxt. Moderna jobb innebär ett välfungerande samhälle där fler människor kan bidra, utan att belasta miljön. Alla medarbetare på EnRival arbetar med detta.

– Vi skall ha miljötänk i alla delar av verksamheten, det är rätt och bra! Nu gör vi EnRival ännu mer klimatsmart, säger VD Peter Wolff.

Entreprenörer i tillväxtbranscher kan bidra till en positiv förändring för vår miljö genom sin flexibilitet och att kanalisera kreativitet, utan att miljöbelastningen ökar.

– Vi är först i branschen med en miljödiplomerad jobbförmedling, säger Torsten Jönsson, verksamhetsutvecklare på EnRival.

Diplomeringen omfattar fem steg, som dels innebär en ökad medvetenhet kring miljöfrågor inom företaget, dels konkreta åtgärder för att planera och genomföra anpassningar av verksamheten.

– Vi börjar med en översyn av företagets transporter, därefter kommer vi fokusera arbetsplatser och förbrukning. Steg tre till fem berättar vi mer om längre fram, säger My Gullstrand som ansvarar för EnRivals miljödiplomering.

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss