Workshop gällande Globala målen med UNDP

Workshop gällande UNDPs globala mål om att avskaffa fattigdomen, minska ojämlikheterna och främja fredliga och hållbara samhällen. Workshopen ledde till intressanta diskussioner och frågor. Vi var alla överens om att det är viktiga frågor, och något alla bör känna till.

Vad gör UNDP?

United Nations Development Program (UNDP) är FN:s organ för utveckling, och det största FN-organet, med landskontor i över 170 länder. UNDP arbetar för att avskaffa fattigdom, minska ojämlikheter, bygga motståndskraftiga samhällen och främja hållbar utveckling. UNDP är också globalt ansvariga för att samordna, övervaka och informera om de Globala målen, samt arbetar nära regeringar och andra aktörer för att stötta genomförandet av målen på ländernivå. På uppdrag av FN:s generalsekreterare har UNDP med stor framgång arbetat med kommunikation kring först Milleniemålen och nu de Globala målen. UNDP Sverige driver idag en hemsida för de Globala målen, www.globalamålen.se, och genomför flera kommunikationsinsatser i Sverige.

GLOBALA MÅLEN

Världens ledare har förbundit sig till 17 globala mål för att uppnå fyra fantastiska saker till år 2030. Att avskaffa extrem fattigdom. Att minska ojämlikheter i världen. Att lösa klimatkrisen. Att främja fred och rättvisa. Genom de Globala målen för hållbar utveckling kan det här uppnås. I alla länder. För alla människor. Om målen ska fungera måste alla känna till dem. BERÄTTA FÖR ALLA!

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss