Tranpenad förvärvar EnFuturum Sverige AB

Bemanningsföretaget Tranpenad fortsätter sin expansion genom förvärv av bemanningsföretaget EnFuturum AB.
EnRival AB och Tranpenad AB ser nu stora möjligheter i ett framtida rikstäckande samarbete inom bemanning.

EnFuturum grundades 2015 av Peter Nilsson och Peter Wolff med inriktning mot bemanning till logistik, e-handel samt industrikunder. Bolaget har sedan starten haft en lönsam och stadig tillväxt, och Peter Nilsson välkomnar den nya ägaren.
– Ja, vi startade från noll och har idag byggt upp en stabil verksamhet där vi har flera av de största logistikaktörerna som kunder. Nu känner vi att vi är redo att lämna över stafettpinnen till en ny ägare som kan utveckla verksamheten vidare.

Tranpenad har sedan starten för drygt 20 år sedan kontinuerligt byggt sitt varumärke och affärserbjudande.
– Vi fortsätter att lägga Sverigepusslet och när nu tillfälle gavs att stärka vår närvaro och affär i Skåne så tvekade vi inte. Vi har valt att förvärva EnFuturum eftersom det är ett välskött bolag med en liknade affärsmodell som vi har. De har en stark ställning i Skåne med gott rykte och en väl fungerande infrastruktur, vi får nu möjlighet att ytterligare stärka vårt erbjudande.

– Skåne är en strategiskt viktig pusselbit för oss då cirka 20% av Sveriges bemanningsmarknad inom Blue Collar finns där. Vi tar nu på allvar upp kampen att nå en miljard i omsättning och komma upp på topp 5 bland Sveriges största bemanningsbolag inom Blue Collar under 2021, säger Tranpenads VD och ägare Tomas Hulth.

EnFuturums andre delägare Peter Wolff säger så här i en kommentar.
– Jag ser mycket positivt på affären som ägare och VD för EnRival AB, som är en av landets största privata arbetsförmedlingar. Detta öppnar ett fördjupat samarbete med Tranpenad och stora möjligheter för oss och i synnerhet alla arbetssökande som vi matchar till sysselsättning.

Peter Wolff fortsätter med att rikta ett särskilt tack för de fem fantastiska åren tillsammans.
– Stort tack Peter Nilsson, Jörgen Nilsson, Andreas Ceder och Kristoffer Ottosson. Detta fina bolag startades från noll med Peter Nilsson, och har etablerat sig som en synnerligen pålitlig bemanningspartner i framförallt Skåne. Det jag faktiskt är allra stoltast över är att Jörgen, Andreas och Kristoffer i alla lägen gentemot alla kunder alltid prioriterat 100% kvalitet. Ni har aldrig tummat på detta, vilket även resulterat i fantastiskt lojala och duktiga konsulter som varje dag gör sitt bästa hos våra kundföretag.

– Stort tack också till alla anställda konsulter, som ställt upp i alla lägen för EnFuturum. Och tack till alla trogna kunder som varje dag litat på vår service, denna kommer fortsätta vara minst lika bra framöver. Lycka till framöver och grattis till Tranpenad med Tomas Huldt i spetsen till denna förstärkning.

Läs hela pressmeddelandet här.

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss