Nya deltagare i Rusta och Matcha

Arbetssökande tycker att EnRival är bäst!

EnRival är populärast i Rusta och Matcha när arbetssökande väljer vem och hur dom skall få hjälp i sitt jobbsökande. Tack för förtroendet!

EnRival har steg för steg tagit marknadsandelar och närmat sig förstaplatsen. I januari 2024 nådde vi toppen och blev marknadsledande när 6% av de arbetssökande valde EnRival Rusta och Matcha.

Flest arbetssökande valde alltså EnRival som Rusta och Matcha-leverantör.

Vi tror att det finns åtminstone fyra anledningar till att EnRival blivit den populäraste leverantören. EnRival är bästa valet inom Rusta och Matcha p.g.a:

  • Hårt arbete av EnRivals fantastiska medarbetare! Våra engagerade handledare, jobbmatchare och karriärvägledare gör skillnad när dom hjälper arbetssökande till jobb och utbildning.
  • Vi finns där arbetssökande behöver oss. EnRivals arbetsförmedlingar har lokalkännedom och lokala nätverk som gör det enkelt för arbetssökande.
  • Gott rykte efter många års arbete med matchning till arbete och utbildning. Flera tusen arbetssökande får jobb via EnRival varje år, så har det varit år efter år och ryktet sprider sig. Arbetssökande som menar allvar med sitt jobbsök och verkligen vill ha jobb väljer EnRival, ett klokt val vid en jämförelse av de stora Rusta och Matcha-leverantörerna.
  • Kvalitet och krav! EnRival ställer samma krav som Arbetsförmedlingen på dig som söker jobb och deltar i Rusta och Matcha. Att söka jobb är ett tufft heltidsarbete, och vi förväntar oss att du vill slippa arbetslöshet. Vill du inte ha jobb eller börja studera så skall du välja en annan leverantör av Rusta och Matcha.

Just det, en sak till!

Vi är inte störst när det gäller antal deltagare i Rusta och Matcha. 6% valde EnRival, men vi hade bara 4,8% av deltagarna.
Vi tror att förklaringen är enkel: En arbetssökande som får jobb eller börjar studera slutar nämligen i Rusta och Matcha. Det kallas Avbrott, och i januari 2024 hade vi naturligtvis flest avbrott.

Välkommen till EnRival Rusta och Matcha om du vill slippa Rusta och Matcha 🙂

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss