Kantpressare och laseroperatör sökes!

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Karlskoga

Kontakt

Jakkal Resourcing AB

ansok@jakkal.se

Vi söker nu en kantpressare - och laseroperatörer till vårt fantastiska Jakkal team, där du får chansen att arbeta med kollegor som ligger i framkant inom yrket.

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig en ren och fräsch verkstadsmiljö. Vi ger dig också en möjlighet att ”äga” din produkt. För dig som är relativt ny i branschen, eller har lång och gedigen erfarenhet, kan vi erbjuda en plats att utvecklas och växa tillsammans med andra duktiga medarbetare.

Du kommer att jobba med kantpressning och laser. I kantpressen viker du rostfri plåt och aluminium innan materialet går vidare till svetssidan.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av produktions- eller verkstadsmiljö. Även erfarenhet av att jobba med kantpress, alternativt lasermaskin.

Vi förutsätter att du är tekniskt lagd och tycker om att arbeta med maskiner. Du gillar att läsa ritningar och kan tillgodogöra dig instruktioner på både svenska och engelska. Truckkort är meriterande.

Kvalitet och finish är mycket viktigt för dig och i övrigt ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbeta i ett högt tempo.

Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Visstid, med chans till övertag hos kund eller en tillsvidareanställning på Jakkal.

Ansökningar behandlas löpande varvid tjänsten, så välkommen med din ansökan till ansok@jakkal.se redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Jakkal Resourcing är ett rekryterings- och bemanningsföretag inriktat främst mot industrin. Vi erbjuder en träffsäker matchning mellan våra kunders behov och våra medarbetares erfarenhet och kompetens. Vi vill göra skillnad för våra kunder och medarbetare. Rätt kompetens på rätt plats är viktigt samt att våra medarbetare och kunder trivs och utvecklas tillsammans. En stark lokal närvaro är något vi värderar högt, vi har kontor i Nyköping, Köping och Karlskoga.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Karlskoga kommun i Örebro län.

Kontakt

Jakkal Resourcing AB

ansok@jakkal.se

Annonsid: 26836060
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss