fbpx

Heltids- och deltidssköterskor sökes för jobb med antikroppstester

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-08-01

Ort

KLIPPAN

Kontakt

Searchia AB

jobb@searchia.se

Searchia söker sjuksköterskor, undersköterskor och läkarstudenter på uppdrag av Vaccina.


Om företaget

Vaccina har fått i uppdrag av Region Skåne att utföra antikroppstester för Covid-19 i Skåne. Med anledning av detta uppdrag behöver Vaccina omgående stärka upp sitt team av duktiga sjuksköterskor, undersköterskor och läkarstuderande för detta samhällsviktiga arbete.

Vaccina är ett av Sveriges största företag inom antikroppstester som utförs för regioner, företag och apotek. Uppdraget för Region Skåne sker med venös provtagning.

Arbetsuppgifter

Som sköterska hos Vaccina genomför du antikroppstester för Covid-19 på uppdrag av Region Skåne. Provtagningen sker genom venös provtagning på patienter som bokat tid. Vi erbjuder givetvis våra anställda tillgång till stöd från erfarna läkare och sköterskor. Att arbeta heltid som sköterska hos Vaccina innebär att du har en fördelaktig lönemodell, du får mycket socialt utbyte genom att du träffar nya människor och du bidrar till att minska spridningen av Covid-19 på ett effektivt sätt.

Vem söker vi?

Vaccina söker sjuksköterskor, undersköterskor, läkarstudenter (från termin 5 och uppåt) och biomedicinska analytiker som vill vara med och hjälpa till kring arbetet Covid-19 och som har tidigare erfarenhet av provtagning. Vaccina har ett ledande IT-system och kommunicerar löpande med våra anställda för att koordinera arbetspassen på bästa sätt utifrån dina individuella behov. Vaccina lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för denna tjänst är det viktigt att vara flexibel, serviceminded och självgående. Du trivs med att skapa kontakt med människor och är engagerad i ditt arbete. Du kan läsa mer om Vaccina på hemsidan; www.vaccina.se

Vaccina anställer löpande så du är varmt välkommen med din ansökan redan idag! #jobbjustnu

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Klippan kommun i Skåne län.

Kontakt

Searchia AB

jobb@searchia.se

Annonsid: 24176563
Publicerad 1 augusti 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss