fbpx

Grundskollärare

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-08-01

Ort

Enköping

Kontakt

Enköpings kommun

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Munksundsskolan, Enköpings nyaste skola, är en F-6 skola som ligger centralt. Skolan är modern, byggd och inredd för att skapa en varierande och inspirerande lärmiljö.
Den inrymmer ca 400 elever från förskoleklass till årskurs 6, och i fritidsverksamheten är ca 220 elever inskrivna.

Munksundsskolan en skola för alla - där glädje, nyfikenhet och tillsammanskraft utvecklar oss in i framtiden. Vi tror att alla vill och kan utvecklas

Vi arbetar:
målinriktat och formativt
utifrån varje elevs behov
över verksamhetsgränser
lösningsfokuserat
ämnesövergripande i team.ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i åk 4-6. Uppdraget innebär att du planerar, genomför och utvärderar undervisningen utifrån läroplan och lokala styrdokument. Läroplanens kapitel 1 och 2 ska vara väl synlig i din undervisning. Huvuduppdraget är att förstärka, utveckla och sprida de didaktiska och formativa arbetsmetoderna för högre måluppfyllelse på skolan.

Vi arbetar lösningsfokuserat och strävar efter att bygga högpresterande team i personalgruppen. Att högprestera på Munksundsskolan betyder inte att springa fortare, rätta fler prov eller att ligga på gränsen till utmattning. Hos oss betyder det att arbeta smartare, teamarbeta, använda oss av varandra, vara nyfiken på nya utmaningar som verksamhet och pedagoger ställs inför.KVALIFIKATIONER
Grundskollärare med behörighet att undervisa i Svenska, NO, teknik och gärna något praktiskt estetiskt ämne.
Du har en grundskollärarlegitimation med behörighet att undervisa i årskurserna 4-6
Du är mål- och resultatorienterad.
Du kan samarbeta, och tillsammans med kollegor, planera, analysera och förbättra verksamheten.
Du kan och vill skapa goda relationer och är tydlig i din dialog med eleverna, föräldrarna och dina kollegor.
Du tar egna initiativ och sätter igång aktiviteter.
Du arbetar ämnesövergripande.
Du använder dig av IKT och digitala verktyg i lärandemiljön.


Vi eftersträvar en jämn könsfördelning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Referenser är därför av stort betydelse.
För den som erbjuds anställning krävs, enligt Lag om registerkontroll, utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Lön

Enligt avtal.

Anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: 2020-09-01 Tillträde 1 september eller så snart det är möjligt. Intervjuer och rekrytering sker löpande. .

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Enköping kommun i Uppsala län.

Kontakt

Enköpings kommun

Annonsid: 24176434
Publicerad 1 augusti 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss