fbpx

Klara Teoretiska gymnasium söker kurator 20 %

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-07-31

Ort

Malmö

Kontakt

KLARA Gymnasium Kunskap AB

KLARA Teoretiska Gymnasium är skolan med ambition att vara den bästa förberedelsen för vidare studier och rusta eleverna för en värld av möjligheter där de med sin kunskap, sitt engagemang och driv kan göra skillnad. Vi vill att våra elever genom utbildning kan bidra till att skapa en hållbar och bättre värld. Våra utbildningar genomsyras bland annat av FN:s globala mål för hållbar utveckling med en tydlig internationell prägel. Vi består av 12 skolor, från Malmö i söder till Sundsvall i norr. Läs mer om oss på www.klaragymnasium.se. 

Det ska inte spela någon roll vad eleverna har för bakgrund; med Klaras kompetenta lärares ledning och våra tydliga strukturer som stöd är vårt mål alltid att de ska bli väl rustade för såväl arbetsmarknad som vidare studier. Vi bygger relationer, ställer krav och uppmuntrar höga ambitioner. Goda resultat sporrar till nya framgångar och ger en starkare självkänsla. Det är detta som ger individen ökade möjligheter.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss? Vill du vara med att påverka, utveckla och samtidigt utmanas tillsammans i vårt kommande varumärkesarbete? Ta chansen att bli en av oss!
Det här är Klara Teoretiska Gymnasium [ort]

Klara teoretiska gymnasium Malmö startade 2013, då under namnet Hermods Gymnasium. År 2018 bytte vi namn till Klara Teoretiska Gymnasium och erbjuder tre högskoleförberedande program, SA, EK och NA. Vi är en fristående skola centralt belägen vid Malmö Live och på kort promenadavstånd från Malmö Centralstation. Vi har i dagsläget 225 elever samt 24 medarbetare. I dagligt tal går vi under namnet Klara Malmö och har rykte om sig att vara den relativt lilla skolan med det stora hjärtat.

 
Det här söker vi

Vi söker dig som idag arbetar som skolkurator men har tid över i din tjänst och är intresserad att arbeta på en skola till i Malmö. Du ska helst kunna vara här på onsdagar ( tjänstgöringsgrad 20 %) för att också ha möjlighet att träffa övriga kollegor i skolans elevhälsoteam men kan givetvis arbeta en annan dag i veckan också.

Vi söker dig som har ett lösningsfokuserat och inkluderande förhållningssätt med varje elevs bästa i fokus. Du är trygg i att kommunicera och skapa goda relationer med elever, föräldrar och personal. Som person är du utåtriktad med utvecklad ansvarskänsla, initiativförmåga och personlig trygghet. Du är en prestigelös lagspelare men kan också arbeta självständigt. Du ska kunna arbeta i grundläggande dataprogram och ha god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.
Det här erbjuder vi dig

Du kommer vara en del av en spännande och modern verksamhet med stora möjligheter till utveckling och inflytande. På Klara Teoretiska Gymnasium har vi självklart kollektivavtal och de förmåner och försäkringar som medföljer.  Vidare blir du en del av norra Europas största utbildningskoncern där möjligheterna är stora för såväl personlig- som yrkesmässig utveckling. 

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med sex månaders provanställning, tillträde enligt överenskommelse.

Intresserad?

Om den här tjänsten låter som något för dig ansök gärna så snart som möjligt via vårt rekryteringssystem då urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor kring tjänsten eller processen, kontakta rektor Madeleine Fils på telefon 0721-840990 eller e-post: madeleine.fils@klaragymnasium.se.


Varmt välkommen med din ansökan!

Lön

Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

- -

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Malmö kommun i Skåne län.

Kontakt

KLARA Gymnasium Kunskap AB

Annonsid: 24176155
Publicerad 31 juli 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss