Rekommendationer ang Corona-viruset

EnRival följer rekommendationerna från UD och Folkhälsomyndigheten och agerar i enlighet med dessa. För oss är det viktigt att alla som kommer till våra kontor och deltar i vår verksamhet skall känna sig trygga.

Distans

En del av vårt arbete sker fortfarande på distans. Har ditt beslut från Arbetsförmedlingen fattats innan den 1 april 2022 så har du fortfarande möjlighet att träffa din handledare på distans. Då sker vår kontakt via mejl, videomöten och telefon.  Är ditt beslut från Arbetsförmedlingen fattat efter den 1 april 2022 så gäller inte distansverksamhet längre och mötena med handledare sker på något utav våra kontor.

Men det betyder inte att detta passar alla!
Om personliga möten är viktiga för dig så anpassar vi oss efter Dina behov. Berätta för Din Jobbcoach på EnRival om du känner att du vill träffas fysiskt och oftare, vi förstår hur viktigt detta kan vara!

Stanna hemma om Du är sjuk

Har du eller en familjemedlem besökt områden med omfattande smitta de senaste två veckorna vill vi på EnRival att du avstår från att komma till möten på våra kontor. Detta för att visa hänsyn till andra deltagare.

Du skall då kontakta oss genom att i första hand ringa till din Handledare, i andra hand kontaktar du oss på tel 010 – 516 49 59 alt. info@enrival.se. Vi kommer att ordna så att du kan arbeta hemifrån, med stöd på distans. Din Handledare på EnRival meddelar dig sedan när du åter kan närvara på planerade träffar eller möten.

Vi uppmanar alla att hålla sig uppdaterade via Arbetsförmedlingen, UD och Folkhälsomyndigheten där information och aktuella bedömningar läggs ut löpande.

Till Regeringens hemsida

Till Folkhälsomyndighetens hemsida

Till Arbetsförmedlingens hemsida

Detta kan Du göra – Skydda Dig och andra

Kom inte till EnRival om du är sjuk, vi tar risken för spridning av coronaviruset på största allvar. Det innebär bland annat att vi även följer Arbetsförmedlingens uppmaning att alla som deltar i arbetsmarknadsåtgärder skall vara extra noggranna, till exempel när det gäller handhygien.

För att skydda dig och andra från smittspridning gäller följande:

  • Besök inte något av våra kontor om du är sjuk. Det gäller oavsett om du har ett inbokat möte med oss eller vill ställa en fråga. Glöm inte bort att anmäla din frånvaro, kontakta din handledare eller ring 010 – 516 49 59 alt. mejla info@enrival.se.
  • Undvik att ta i hand när du hälsar. Vi kan tillfälligt hälsa på annat sätt.
  • Om du nyser eller hostar etc – stanna hemma, se ovan. Du är sjuk, meddela oss!
  • Tvättar händerna ofta och noggrant, använd tvål.
  • Undvik att röra ögon, näsa och mun.

Tack för att du hjälper oss skydda dig själv och alla andra!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss