Mälarenergi Vatten AB söker drifttekniker till avloppsreningsverket

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Västerås

Kontakt

Mälarenergi AB

Om arbetsplatsen

Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten samt avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, planering och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.

Du kommer att tillhöra enheten avloppsrening och där ingå i driftteamet som utgår från Kungsängsverket i Västerås som är det största verket men samarbetar mycket med andra delar av verksamheten också.Driftteamets huvuduppgift är att planera och utföra mekaniskt underhåll på anläggningarna och säkerhetsställa driften.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos oss kommer du att utföra avhjälpande och förebyggande underhåll på Kungsängsverket och våra yttre mindre anläggningar, både enligt planering och felanmälda objekt. Du ansvarar bland annat för att kontrollera status på anläggningar i drift, felsökningar, rondering, felrapporteringar och driftövervakning med Scadasystem.

Det är ett mycket varierat arbete och du kommer ställas inför olika utmaningar.
Beredskap ingår i tjänsten och löper på ett sexveckorsschema.
En del ensamarbete enligt planering som man till största del lägger själv men även samarbete i team och hjälpa kollegor.

Förutom dessa spännande arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat så erbjuds du även goda anställningsförmåner som kompetensutveckling och bra flextidsvillkor.

Din profil

Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av underhåll/driftteknikerarbete, gärna inom VA-branschen eller liknande industri.
Vi ser att du har ett stort intresse och engagemang för VA-branschen.
För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, ansvarsfull, prestigelös och inte tveka att rycka in där det behövs.
Du tycker om att ta eget ansvar och du drivs av problemlösning och kan analysera driftdata.
Du har god samarbetsförmåga och trivs med att vara en del av ett team.
Vi ser gärna att du prioriterar säkerhet högt, arbetar aktivt mot uppsatta mål och följer de lagstadgade krav och säkerhetsföreskrifter som finns i rollen.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Svenska i tal och skrift är ett krav, liksom god datorvana och B-körkort.
Du identifierar dig med våra värderingar Vi vill framåt, Vi är modiga och Vi bryr oss.Övrigt

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt GDPR.

 

Kontaktperson

Patrik Söderberg
Enhetschef - Mälarenergi Vatten AB/ Produktion Avloppsrening
021-39 51 09
patrik.soderberg@malarenergi.se


 Mälarenergi Vatten AB är ett nybildat dotterbolag inom Mälarenergikoncernen med ansvar för produktion och distribution av dricksvatten jämte avloppsvattenhantering i Västerås, Hallstahammar och Surahammars kommuner. Vi utför drift, underhåll och utveckling av anläggningar och nät, exploatering samt projektgenomföranden i de tre kommunerna.

Lön

-

Anställningsvillkor

Heltid/ Ej specificerat

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Västerås kommun i Västmanlands län.

Kontakt

Mälarenergi AB

Annonsid: 26836050
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss