Köksansvarig förskolan Fisken

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Arvika

Kontakt

Equmeniakyrkan Arvika

jobb@equmeniakyrkanarvika.se

Vi söker KÖKSANSVARIG till vår förskola Fisken

Vill du vara med att laga bra och god mat till barnen vid vår förskola Fisken?

I så fall söker du vår tjänst som köksansvarig. Arbetsuppgifterna innebär bl a att handla in/beställa varor, förbereda och laga maten, servera och diska. Förskolan har 24 barn.

Arbetsuppgifterna är på 65 % av heltid, men vi gör en kombinationstjänst då vi också har behov av lokalvård på 20 % på förskolan. Dessutom fyller vi upp med 15 % med lokalvård i vår kyrka. Detta innebär lokalvård också i våra entréer, toaletter, kyrksal, motionshall och vissa övriga utrymmen. Arbetsuppgifterna följer ett upplagt schema.

Du bör vara förtrogen med hantering av livsmedel och krav på hygien. Du bör också ha kompetens inom lokalvård.

Du ska kunna arbeta självständigt med att planera, organisera, och ansvara för beställning och inköp. Du ska ha en god samarbetsförmåga.

Tillträde sker snarast och efter överenskommelse. Tjänsten är tills vidare, ev provanställning kan beslutas.

Hör gärna av dig till vår rektor, Ulrika Gustafsson, tel 072-249 19 06 eller förskolans ordförande Nils-Gunnar Andersson, 070-3101236. Du kan också ta kontakt med Equmeniakyrkans ordförande, Elisabet Björklund, 070-625 11 75

Välkommen med din ansökan som behöver vi ha senast 9 december 2022. Du skickar din ansökan digitalt till jobb@equmeniakyrkanarvika.se

Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Arvika kommun i Värmlands län.

Kontakt

Equmeniakyrkan Arvika

jobb@equmeniakyrkanarvika.se

Annonsid: 26836047
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss