Svetsare sökes!

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Karlskoga

Kontakt

Jakkal Resourcing AB

ansok@jakkal.se

Söker du ett nytt arbete och har vana av svetsning, professionellt alternativt som hobby?

Vi behöver utöka vårt team med duktiga svetsare till vår uthyrningsverksamhet. Är du självgående och driven så finns det chans till övertag hos kund.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta självständigt mot gemensamt uppsatta mål och vara en del utav ett större flöde där varje moment är utav yttersta vikt.

Din profil:

Vi ser gärna att du kommer från tidigare industriuppdrag och att kvalitet samt noggrannhet ligger dig varmt om hjärtat, även flexibilitet och tempo är viktigt. Vi söker dig som har svets utbildning och några års arbetslivserfarenhet av att arbeta som svetsare inom TIG och MIG.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du måste ha god kommunikation och social förmåga men även vara flexibel.

Som person är du även mycket händig, engagerad i ditt arbete, och noggrann men även lyhörd för att kunna ta till dig instruktioner och direktiv.

Stort fokus på kvalité, säkerhet och att alltid leverera på hög nivå är något du värderar högt.

Krav:

  • B-körkort
  • Tidigare erfarenhet av svetsning, MIG/MAG/TIG
  • Kunna läsa en WPS
  • Kunskap om svetsbeteckningar

Meriterande:

  • Materialkännedom
  • Svetslicenser

Om anställningen

  • Tjänstgöringsgrad: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Anställningsform: Visstid 6 månader från start, med chans till övertag hos kund eller tillsvidare anställning på Jakkal Resourcing.

Ansökningar behandlas löpande varvid tjänsten, så välkommen med din ansökan till ansok@jakkal.se redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Jakkal Resourcing är ett rekryterings- och bemanningsföretag inriktat främst mot industrin. Vi erbjuder en träffsäker matchning mellan våra kunders behov och våra medarbetares erfarenhet och kompetens. Vi vill göra skillnad för våra kunder och medarbetare. Rätt kompetens på rätt plats är viktigt samt att våra medarbetare och kunder trivs och utvecklas tillsammans. En stark lokal närvaro är något vi värderar högt, vi har kontor i Nyköping, Köping och Karlskoga.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Karlskoga kommun i Örebro län.

Kontakt

Jakkal Resourcing AB

ansok@jakkal.se

Annonsid: 26836042
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss