ICA Supermarket Falan söker Kallskänka!

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Falun

Kontakt

Personalica AB

Nu söker ICA Supermarket Falan förstärkning till vårt kök!

Om butiken
ICA Supermarket Falan är en citybutik med en familjär karaktär och ett inspirerande sortiment, belägen i centrala Falun. Våra hemlagade luncher är särskilt populära och lockar in många kunder som arbetar eller bor i närområdet. Nu söker vi en kallskänka till vårt kök!

Om tjänsten
Vi söker dig som vill jobba dagtid i butikens kök tillsammans med vår kock. Du kommer huvudsakligen arbeta som kallskänka men även stötta varmköket och vid behov andra avdelningar i butiken.

I rollen ingår arbetsuppgifter som att tillverka smörgåsar, sallader, bowls och dylikt till butikens sortiment. Vi har stort fokus på att minska matsvinn och all mat lagas från grunden.

Meriterande för tjänsten
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från att arbeta i delikatessdisk, kallskänk, kök och ICAs egenkontrollprogram.

Om dig
För att passa in i rollen ser vi att du är en lagspelare som kan hålla ett högt tempo med många bollar i luften. Dessutom är du positiv, driven och älskar att serva våra härliga kunder. Du har ett öga för detaljer samt matglädje för att kunna skapa en inspirationsrik och säljande avdelning varje dag!

Om anställningen
Tjänstgöringsgrad är ca 35 timmar per vecka. Arbetstider är vardagar dagtid.

Tjänsten ska tillsättas omgående och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan idag!

Om oss
Tjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken. Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Välkommen med din ansökan!

Lön

Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Falun kommun i Dalarnas län.

Kontakt

Personalica AB

Annonsid: 26836038
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss