fbpx

Grattis till jobbet via EnRival, Thomas!

Lycka till på jobbet, Thomas!
Thomas fick nytt jobb via Stöd och Matchning hos EnRival i Hässleholm. Efter jobbstart fick vi på EnRival besök av en stolt Thomas L. som precis börjat sitt nya jobb på Uniflex.

– Hej Thomas, superkul att du fick jobbet! Vad jobbade du med i Finland?
Jag är utbildad Elmontör och jobbade inom industrin hos ”Fiskars Brands” i Finland.

– Kan du berätta kort om dig själv?
Jag flyttade från Finland till Sverige för drygt ett år sedan, och har varit arbetssökande sedan dess. Jag trodde det skulle vara lätt att hitta jobb här.

– Var det svårt att hitta jobb i Sverige?
Kändes helt omöjligt, jag har ingen arbetslivserfarenhet från Sverige och då var dörrarna stängda. Skitjobbigt, motivationen försvinner när man aldrig får napp på sina ansökningar. Min handläggare på Arbetsförmedlingen tyckte att jag skulle ta hjälp av tjänsten ”Stöd och Matchning”, vilken tur att jag valde EnRival!

– Hur lyckades du hitta jobbet?
Jag fick stöd hos EnRival i 6 månader, och kämpade med min motivation. Efter att ha tagit truckkort fick jag kontakt med Uniflex och kallades till intervju, jag var en av kandidaterna som Uniflex blev förtjusta i.

Jag tror att tydligheten och att jag pushades och motiverades av EnRivals jobbcoach var jätteviktigt, han hade fokus på mig som människa. Och så fick jag hjälp av EnRival med mitt CV och personliga brev. Mitt tips är att ta hjälp om du kör fast i jobbsökandet, Arbetsförmedlingen kan hjälpa dig vidare!

EnRival önskar Thomas lycka till på sitt nya jobb på Uniflex!

Dela:

Fler nyheter

Hitta din väg framåt

Alla människor är olika. Det är också behoven. Därför erbjuder vi tjänster inom en mängd olika områden. Här kan du enkelt hitta ett område som passar just dina behov. Hur kan vi hjälpa dig?

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss