Aktivitetsrapport blankett

Jobbcoach på distans KA-nummer 10069081

Corona-pandemin innebar en möjlighet till EnRival jobbmatchning och coachning på distans. Möjligheten var tillfällig och tidsbegränsad efter beslut av Arbetsförmedlingen, men omfattar fortfarande dig som påbörjade Rusta och Matcha senast första kvartalet 2022, dvs. före 1 april.

Du som går hos en annan leverantör och vill byta till EnRival, och som påbörjade KRoM senast mars 2022, omfattas fortfarande av undantagsregeln om distansleverans. KRoM på distans riktade sig till alla, men extra mycket till dig som bor på en mindre ort där det saknas en lokal leverantör av Rusta och Matcha.

Vad är Rusta och Matcha KRoM?
Tjänsten hjälper dig som är arbetssökande. Det är alltid Arbetsförmedlingen som avgör om du behöver stödet, och bestämmer om du får välja EnRival som jobbmatchare. Våra coacher och studie- och yrkesvägledare hjälper dig ta nästa steg i livet för att börja jobba eller studera.
Mer information om Rusta och Matcha

För vem passar KRoM på distans?
Rusta och Matcha på distans förutsätter att du är inskriven på Arbetsförmedlingen, och att du påbörjat tjänsten före den 1 april 2022. Arbetsförmedlingen avgör om du behöver förstärkt och anpassat stöd i ditt jobbsökande, eller är i behov av studievägledning. Tjänsten är också lämplig för dig som behöver hjälp med att skapa goda företagskontakter med lokala arbetsgivare, den passar dig som vill ha praktik hos en arbetsgivare, och dig som läser t.ex. SFI på deltid.

Som en av Sveriges absolut största leverantörer av jobbmatchning kan EnRival anpassa upplägget efter dina behov, och erbjuda rätt verktyg för att du skall lyckas. Vi erbjuder t.ex. yrkesorientering och grundläggande yrkeskunskap inom flera branscher – bl.a. serviceyrken, hotell- och restaurang, vård och omsorg, lager och logistik, samt lokalvård.

Så här fungerar det
Du väljer själv vilken jobbcoach du vill anlita, Rusta och Matcha är en LOV-tjänst (Lagen Om Valfrihet).
För att välja EnRival på distans kontaktar du Arbetsförmedlingen och uppger:

KA-nummer 10069081 (Rusta och Matcha)

Observera att detta alltså endast gäller dig som har ett ursprungligt beslut om Rusta och Matcha med start senast 31 mars 2022.

Vid distansleverans kommer du få coachning och matchning via videosamtal, men är alltid välkommen till våra EnRival-kontor. Seminarier och workshops sker via Teams, och du kommer ha regelbunden telefon-/mejlkontakt med din handledare.
Vill du hellre välja ett kontor nära dig så hittar du alla våra kontor här: EnRival kontor Matchning

Mer information?
Kontakta en av våra regionchefer nedan direkt. Du kan också ringa 010 – 516 49 59 eller mejla info@enrival.se.

Vänta på beslut
När du fått ett ändringsbeslut om Rusta och Matcha kontaktar vi dig för att boka ett möte. Du får möta en personlig coach hos oss som hjälper dig hitta jobb eller studier. Vi betonar alltid det individuella och personliga samtalet, varvat med korta kurser och seminarier beroende på dina behov och önskemål.

Ofta ligger fokus på nya möjligheter, nya kontakter, dolda jobb, datakunskaper eller kompetens- och karriärvägledning. Samtalen sker under sekretess, du och din coach lägger gemensamt upp en planering som passar dig. Ni hittar mål som passar dig, och vi hjälps åt att behålla fokus.

Välkommen till EnRival!

Fråga en regionchef nedan vilka möjligheter vi erbjuder som hjälper dig hitta jobb!

Du kan även mejla info@enrival.se, ringa 010 - 516 49 59, eller besöka vår Facebooksida för mer info om jobbmatchning och rekrytering hos EnRival.

Erla Grétarsdóttir

Regionchef Mitt

erla@enrival.se

072 – 251 37 21

Andreas Stenback

T.f. Regionchef Norr

andreas.stenback@enrival.se

0790665378

Christina Reventberg

Christina Reventberg

Regionchef Skåne & Sydöst

christina.reventberg@enrival.se

0790 – 79 69 41

Caroline Olofsson EnRival Halmstad Halland Småland

Caroline Olofsson

Regionchef Halland & Småland

caroline.olofsson@enrival.se

0722513722

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss