Aktivitetsrapport blankett

Jobbcoach på distans KA-nummer 1006908

Arbetsförmedlingens avtal om Rusta och Matcha ställer krav på att du deltar i aktiviteter hos din leverantör. Deltagande i Rusta och Matcha kräver alltså bland annat att man varje vecka träffar EnRival fysiskt.

Om du bor på en ort som saknar ett EnRival-kontor, där det kanske helt saknas KRoM-leverantör, kan du delta i flertalet moment på distans. Obligatoriska möten kan då ofta hanteras genom att vi kommer överens om att träffas i en tillfällig möteslokal. Vi försöker lösa detta tillsammans.

Vad är Rusta och Matcha KRoM?
Tjänsten hjälper dig som är arbetssökande. Det är alltid Arbetsförmedlingen som avgör om du behöver stödet, och bestämmer om du får välja EnRival som jobbmatchare. Våra coacher och studie- och yrkesvägledare hjälper dig ta nästa steg i livet för att börja jobba eller studera.
Mer information om Rusta och Matcha

För vem passar KRoM på distans?
Rusta och Matcha på distans förutsätter att du är inskriven på Arbetsförmedlingen, och att du påbörjat tjänsten före den 1 april 2022. Arbetsförmedlingen avgör om du behöver förstärkt och anpassat stöd i ditt jobbsökande, eller är i behov av studievägledning. Tjänsten är också lämplig för dig som behöver hjälp med att skapa goda företagskontakter med lokala arbetsgivare, den passar dig som vill ha praktik hos en arbetsgivare, och dig som läser t.ex. SFI på deltid.

Som en av Sveriges absolut största leverantörer av jobbmatchning kan EnRival anpassa upplägget efter dina behov, och erbjuda rätt verktyg för att du skall lyckas. Vi erbjuder t.ex. yrkesorientering och grundläggande yrkeskunskap inom flera branscher – bl.a. serviceyrken, hotell- och restaurang, vård och omsorg, lager och logistik, samt lokalvård.

Så här fungerar det
Du väljer själv vilken jobbcoach du vill anlita, Rusta och Matcha är en LOV-tjänst (Lagen Om Valfrihet).
För att välja EnRival på distans kontaktar du först EnRival på 101-516 49 59 för att diskutera om det är möjligt att vi träffas i tillfälliga möteslokaler. Om vi hittar en lösning kontaktar du därefter Arbetsförmedlingen och uppger ett av EnRivals KA-nummer, till exempel 10069081 (Rusta och Matcha).

Observera att detta alltså endast gäller om vi har kommit överens om att träffas i tillfälliga möteslokaler.

Vid distansleverans kommer du kunna följa huvuddelen av programmet från din hemkommun. Coachning och matchning kommer ske via videosamtal, kombinerat med online-workshopar och fysiska möten på ett tillfälligt EnRival-kontor. Seminarier och workshops sker via Teams, och du kommer ha regelbunden telefon-/mejlkontakt med din handledare.
Vill du hellre välja ett kontor nära dig så hittar du alla våra kontor här: EnRival kontor Matchning

Mer information?
Kontakta en av våra regionchefer nedan direkt. Du kan också ringa 010 – 516 49 59 eller mejla info@enrival.se.

Vänta på beslut
När du fått ett beslut om Rusta och Matcha kontaktar vi dig för att boka ett möte. Du får möta en personlig coach hos oss som hjälper dig hitta jobb eller studier. Vi betonar alltid det individuella och personliga samtalet, varvat med korta kurser och seminarier beroende på dina behov och önskemål.

Ofta ligger fokus på nya möjligheter, nya kontakter, dolda jobb, datakunskaper eller kompetens- och karriärvägledning. Samtalen sker under sekretess, du och din coach lägger gemensamt upp en planering som passar dig. Ni hittar mål som passar dig, och vi hjälps åt att behålla fokus.

Välkommen till EnRival!

Fråga en regionchef nedan vilka möjligheter vi erbjuder som hjälper dig hitta jobb!

Du kan även mejla info@enrival.se, ringa 010 - 516 49 59, eller besöka vår Facebooksida för mer info om jobbmatchning och rekrytering hos EnRival.

Erla Grétarsdóttir

Regionchef Mitt

erla@enrival.se

072 – 251 37 21

EnRival AB Norr Andreas Stenback

Andreas Stenback

Regionchef Norr

andreas.stenback@enrival.se

079 – 066 53 78

Christina Reventberg

Christina Reventberg

Regionchef Skåne & Sydöst

christina.reventberg@enrival.se

079 – 079 69 41

Caroline Olofsson EnRival Halmstad Halland Småland

Caroline Olofsson

Regionchef Halland & Småland

caroline.olofsson@enrival.se

072 – 251 37 22

Angelica Jonsson EnRival AB Norrland

Angelica Jonsson

Regionchef Norrland

angelica.jonsson@enrival.se

070 – 084 05 04

Nessrine Westerling

Regionchef Stockholm

nessrine.westerling@enrival.se

079 – 062 06 90

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss