Senior Process Piping Lead till KeyPlants

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Stockholm

KeyPlants växer och anställer Process Piping Lead till kontoret i Stockholm alternativt Göteborg.

KeyPlants fortsätter att växa sitt team och söker nu en senior Process Piping Lead. Om du är en entusiastisk, engagerad och resultatinriktad person med erfarenhet från processrör i GMP-reglerad verksamhet och som brinner för intressanta och utmanande projekt så kan det här vara en spännande möjlighet för dig. Du kommer att arbeta i en kreativ och internationell miljö med investeringsprojekt till process-och läkemedelsindustrin. Projekten varierar från ombyggnad och renovering till green-field projekt.

Om rollen
I ditt arbete kommer du att leda genomförandet av detaljprojektering för processrör. Det innebär direktkontakt med kunder samt leverantörer såväl som att agera stöd till inköp i tekniska diskussioner och installationsupport i verkstad och/eller under slutmontage. Som Lead är du delaktig i projektering av rör och mekaniska system, val av material, komponenter etc. Du har även ett budgetansvar och är ansvarig för delplanering. Vidare koordinerar och samordnar du inom process-disciplinen, såväl som med övriga discipliner i projekten, vilket också inkluderar att leda juniora konstruktörer och konsulter. Placering för rollen är på KeyPlants kontor i Stockholm alternativt Göteborg med möjlighet att jobba hemifrån 1-2 dagar/vecka. I rollen beräknas du ha ca 10-50 resdagar per år och finner du det intressant finns möjlighet att vara med ute på site internationellt.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i rollen tror vi att du har:

* god kunskap av processteknik i allmänhet och erfarenhet av pharmaprojekt
* (helst) erfarenhet av uppstart av process piping-system
* förmåga att tolka kunder och dess krav och har fokus på både kundnöjdhet, tid och budget
* förmåga och trivs med att planera och leda andra
* god samarbetsförmåga internt såväl som med samarbetspartners och kunder.

Vi ser också att du har:

* minst 5 års yrkeserfarenhet
* relevant högskoleutbildning eller motsvarande
* flytande kunskaper i engelska och svenska (önskvärt)
* kunskaper i 3D CAD-system (önskvärt)

Vad får du?
KeyPlants är ett stabilt företag i stark expansion. Vi levererar anläggnings- och designprojekt samt projektlednings- och processdesigntjänster främst till Life science industrin. Förutom processdesign ligger vår kärnkompetens inom modulära "Off-Site Construction"-lösningar, där vi är världsledande. Här får du möjlighet att arbeta i en internationell miljö med komplexa projekt i en intressant position med stora möjligheter till utveckling. Ur ett rollperspektiv så erbjuds en unik möjlighet att vara med från konceptnivå till verifiering av kvalificerad anläggning samt utvecklas i ditt ledarskap. Du kommer att få arbeta med mycket erfarna och kompetenta kollegor som tillhandahåller tjänster till världens främsta läkemedelsföretag samt mindre regionala bolag, både internationellt och i Sverige.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Hays. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Linus Norrbom. Då urval och intervjuer sker löpande tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Varmt välkommen med din ansökan!

Lön

Not Specified

Anställningsvillkor

Heltid Permanent

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Stockholm kommun i Stockholms län.

Kontakt

Hays AB

Hays.34401.3101@haysse.aplitrak.com

Annonsid: 26836067
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss