Projektör

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Värnamo

Kontakt

Värnamo kommun

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.
Beskrivning
Tekniska förvaltningen ansvarar för fastigheter, gata/park, fritidsanläggningar samt vatten och avlopp.

För att nå visionen förstärker tekniska förvaltningen organisationen med projekteringsingenjör. Genom din medverkan och tillsammans med erfarna kollegor är du med och bygger samhället.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i Teknik- och projektavdelningen i tekniska förvaltningen där samlad ingenjörskompetens finns inom anläggningsverksamheten, ett team med möjlighet till samarbete och stöd. Teknik- och projektavdelningen ansvarar för planering av investeringar i kommunens infrastruktur samt för projektering och projektledning i kommunens investeringsprojekt.

Huvuduppgifterna är att utreda och projektera för utbyggnad av VA-nätet, gatunätet, parker, allmänna platser och nya exploateringsområden. Du ges möjlighet att följa hela processen, från planering med förprojektering till dokumentation av färdig anläggning. Vi använder moderna verktyg såsom Civil 3D från Autodesk, med Naviate-anpassningar och ArcGIS från Esri.

Du får möjlighet att påverka din inriktning avseende specialisering och bredd. Därmed finns goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsuppbyggnad inom anläggningsteknik.

Kvalifikationer
Du är en erfaren projektör med ingenjörsutbildning på högskolenivå inom aktuellt område eller har annan erfarenhet som gett jämförbar kompetens samt kunskaper i yrkesområdet och inom digital projektering. Du har kunskap om regelverk som styr utformning av väg- och gaturum i tätort och landsbygd. Vi sätter stort värde på fördjupade kunskaper i ledningsdimensionering och erfarenhet av projektering för anläggningsverksamhet. Arbetet innebär mycket kontakter med andra människor internt och externt under stort eget ansvar. Vi söker därför dig som har god förmåga att samarbeta och är kommunikativ och att du är driven och målinriktad. Vi värdesätter särskilt erfarenhet och förmåga att handleda mindre erfarna kollegor genom upplärning, stöttning och uppföljning.

Du har dokumenterad utbildning och erfarenhet för uppdraget.

Körkort B krävs. Vill du arbeta på en enhet där det händer väldigt mycket framåt och där man själv har möjlighet att påverka sin egen utveckling?

Villkor
I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Lön

Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

100%. Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Värnamo kommun i Jönköpings län.

Kontakt

Värnamo kommun

Annonsid: 26836059
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss