Fysioterapeuter/Sjukgymnaster till Sydvästra Göteborg

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Göteborg

Kontakt

GÖTEBORGS KOMMUN

I Äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen gör vi insatser som leder till goda möten med dem vi är till för och med varandra. Med en kultur, förhållningssätt och styrning- och ledning i ständig utveckling skapar vi de bästa förutsättningarna.

Vi är ca 9 000 medarbetare som jobbar i hela staden och som gemensamt driver verksamheten varje dag. Vi har över 50 vård- och omsorgsboenden, 200 korttidsplatser, 30 öppna träffpunkter, hemtjänst till över 8 000 personer och hälso- och sjukvård till 15 000 personer varje år.

Vill du också jobba för en mer meningsfull vardag och service av högsta kvalitet för invånarna i Göteborg? Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt. Vi är Göteborg.

ARBETSUPPGIFTER
Är du intresserad av ett spännande och roligt jobb där ingen dag är den andra lik?

Vi söker nu Fysioterapeuter/Sjukgymnaster som vill vara en del av vårt engagerade rehabteam inom stadsområde sydväst. En tjänst är förlagd på FO Petersonsgata och en på Redegatan. På våra arbetsplatser har vi ett öppet och stöttande klimat där varje medarbetare är viktig. Inom arbetsgrupperna finns bred kompetens och vi värdesätter varandras erfarenhet och kunskap och ser gärna att du som anställd vill vara delaktig i utvecklingsarbetet av våra verksamheter.

Vi bedriver Kommunal Hälso- och sjukvård och ansvarar för rehabiliteringen för personer som bor i ordinärt boende samt vård- och omsorgsboende. Vi arbetar utifrån ett personcentrerat förhållningssätt med fokus på patientens resurser och delaktighet. Som fysioterapeut/sjukgymnast utför du bedömningar, behandlingar och utvärderingar. Tillsammans med patienten arbetar du utefter patientens mål med insatser som syftar till att ge största möjliga självständighet för den enskilde. I arbetet ingår också att handleda omvårdnadspersonal och ordinera rehabiliteringsinsatser, samt att förskriva och prova ut medicintekniska hjälpmedel.

Du kommer att arbeta i team tillsammans med arbetsterapeuter, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och har nära samarbete med enhetschefer, socialsekreterare och anhöriga. Tillsammans med teamet har du möjlighet att göra skillnad för den enskilde.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård. I arbetet kör vi ofta bil mellan patienterna och därför krävs det att du har B-körkort och körvana. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något IT-baserat journalsystem och har grundläggande datakunskaper.

Arbetet som fysioterapeut innebär ett stort mått av självständigt arbete och du har förmåga att agera på egen hand utifrån vad situationen kräver och kan ta självständiga beslut inom ramen för ditt uppdrag. Du tar initiativ och ansvar för att arbetet går framåt, oavsett om du arbetar själv eller med andra. Du tar dina uppgifter på allvar, är mån om att slutföra det du påbörjat och ser till att arbetet blir rätt gjort. Du är produktiv och motiverad samt har ett starkt engagemang och entusiasm för ditt arbete. Uppdraget innehåller många samarbetsytor, vilket ställer krav på din förmåga att arbeta tillsammans med andra och du verkar för ett respektfullt arbetsklimat.

Goda kunskaper i svenska, i tal och skrift, är en förutsättning i kommunikationen med våra patienter samt i arbetsuppgifter som innefattar dokumentation.

Vi rekryterar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!ÖVRIGT
Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vi arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Som medarbetare i äldre samt vård- och omsorgsförvaltningen erbjuder vi dig:
• Trygg anställning med goda anställningsvillkor
• Karriärmöjligheter
• Internutbildningar
• Spännande och meningsfulla arbetsuppgifter
• Introduktion vid nyanställning
• Heltid med möjlighet till deltid
• Friskvårdsbidrag, cykelbidrag samt andra rabatter och erbjudanden

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem i enlighet med GDPR.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Lön

Enligt avtal.

Anställningsvillkor

Heltid. Dagtid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Göteborg kommun i Västra Götalands län.

Kontakt

GÖTEBORGS KOMMUN

Annonsid: 26836049
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss