Fastighetsskötare

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2022-11-24

Ort

Värnamo

Kontakt

Värnamo kommun

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.
Beskrivning
Värnamo kommun söker Fastighetsskötare.

Tekniska förvaltningen ansvara för kommunens fastigheter och nyproduktion.

och söker en ny Fastighetsskötare till tekniska förvaltningens fastighetsavdelning. Genom din medverkan och tillsammans med erfarna kollegor är du med och bygger samhället.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i tekniska förvaltningens driftorganisation, i ett team med möjlighet till samarbete och stöd. Med placering på fastighetsavdelningen.

Din uppgift som Fastighetsskötare blir drift och skötsel av kommunens fastigheter, tillsyn och rondering av byggnaden och angränsande ytor samt reparationer och underhåll. Service till våra hyresgäster (skola, omsorg mm) ingår också. Du arbetar i ett team med ett 10 tal kollegor under ledning av en områdeschef. Beredskapstjänst ingår och denna ersätts enligt avtal och med fastställda villkor. Att leda projektering och genomförandet i energibesparings- och underhållsprojekt. Din uppgift blir också att hålla ihop och vara vår kontakt gällande egenkontrollprogrammet för regelefterlevnad av elsäkerhetslagen. Du kommer även att arbeta som en resurs till våra projektledare som driver investeringsprojekten. Där kommer du att arbeta tätt ihop med våra projektledare och ingå i olika projektteam.

Arbetsuppgifterna innebär bland annat följande:

Återkommande skötsel och rondering på kommunens fastigheter. Service och stöd till våra verksamheter   Stödja och hjälpa driftenheten med frågor inom ditt område. Projektleda underhållsarbeten och energibesparings projekt. Hålla ihop och vara vår kontakt gällande egenkontrollprogrammet för regelefterlevnad av elsäkerhetslagen. Upphandlingar inom arbetsområdet tillsammans med upphandlingsenheten. Ekonomiska uppföljningar och slutredovisningar av projekt. 

Kvalifikationer
 Du har dokumenterad utbildning och erfarenhet för uppdraget. Du är strukturerad, målinriktad, drivande, noggrann, analytisk, flexibel och har en god social kompetens. Du är prestigelös och lyhörd och har förmåga att samordna. Du är beredd att fatta snabba beslut. Har du erfarenhet från politiskt styrd organisation ser vi det som meriterande. Villkor
I Värnamo kommun annonseras alla tillsvidareanställningar på heltid. Om du i stället önskar deltid och verksamheten kan tillgodose en lägre sysselsättningsgrad är det givetvis en möjlighet.


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Lön

Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

100%. Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Värnamo kommun i Jönköpings län.

Kontakt

Värnamo kommun

Annonsid: 26836035
Publicerad 24 november 2022

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss