fbpx

Produktionsledare

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Kinda

Kontakt

Södra Skogsägarna ekonomisk förening

Vi på Södra i Kisa söker nu vår nästa Produktionsledare. Här kommer du att driva, utveckla och ansvara för bland annat två av vår enhets allra mest spännande områden, nämligen utvecklingen av våra medarbetare och delar av vår produktion.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som produktionsledare på sågverket i Kisa är det ett naturligt inslag i din vardag att aktivt coacha medarbetare och arbetslag till att utvecklas som individer och team. Du kommer att ha ansvar för att leda och fördela arbetet i ett av våra produktionsavsnitt och ha personalansvar för ett 15-tal medarbetare. Här ingår det bland annat att hålla i utvecklings-, löne- och rehabiliteringssamtal samt att säkerställa att rätt kompetens finns för att verksamheten ska fungera och utvecklas. I rollen ligger fokus även på förbättringsarbeten (LEAN) och även att säkerställa att lagar, avtal och lokala rutiner följs.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har följande kompetenser med dig och där ledarskap är av extra vikt:

- Eftergymnasial utbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet

- Erfarenhet av ledande arbete och personalansvar

-Goda säkerhetskunskaper

- Erfarenhet av produktion

-God kunskap om flöden och LeanDet är extra intressant om du har:

- Erfarenhet och kunskap om trä som råvara och dess kvalitet

Är det här du?

Vi söker dig som är lyhörd, prestigelös, kommunikativ och som tycker om att bygga relationer med andra människor. Då tjänsten innebär kontakter, såväl internt som externt, bör du som person vara öppen och ha lätt för att ta plats i både formella och informella sammanhang. Vi tror att du är en person som ser utmaningar som möjligheter till förbättringar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Din arbetsgivare Södra

Södra är Sveriges största skogsägarförening med 52 000 skogsägare som medlemmar. Södra är en internationell skogsindustrikoncern där verksamheten baseras på förädling av medlemmarnas skogsråvara. Vår verksamhet sträcker sig från traditionella produkter som pappersmassa och trävaror, till nya spännande områden som till exempel förnybar energi, lättare konstruktionsmaterial och textilmassa som används till kläder. Vi nöjer oss helt enkelt inte med att förfina de produkter som våra kunder sedan länge förlitar sig på och använder i sina egna processer - vi letar också ständigt efter nya användningsområden för världens bästa råvara.

Placering

Tjänsten är tillsvidare med placering i Kisa och arbetstiden är dagtid. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vill du veta mer?

Har du frågor gällande tjänsten och vår rekryteringsprocess så är du välkommen att höra av dig till HR-direkt 0470 - 89500

Löpande under denna rekrytering kommer tester att skickas ut men telefonintervjuer och vidare urval kommer först ske efter att annonsen stängt.

Ansök senast 31 juli 2020

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

Heltid Anställningstid enligt överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Kinda kommun i Östergötlands län.

Kontakt

Södra Skogsägarna ekonomisk förening

Annonsid: 24135221
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss