fbpx

Bilrekonditionerare

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Helsingborg

Kontakt

Bildeve AB

Bildeve söker drivna medarbetare till vår Bilvårdsavdelning. I nya lokaler möter vi våra kunder med ett leende och vårt fokus är att leverera service i världsklass. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter 
Utföra samtliga av våra bilvårdstjänster 
Ansvara för egna bokningar 
Möta våra kunder och tillsammans avgöra behovet av bilvård  
Vid behov och under säsong, hjälpa till som däckmontör 

Du kommer ingå i ett team med 11 andra kollegor. Du kommer att ha daglig kundkontakt men också en tät kontakt med kollegor på övriga avdelningar inom företaget. En betydande del för din framgång i rollen är inställning och förmåga att fånga kundens behov. Vi vill att våra kunders besök hemma hos Bildeve blir en positiv upplevelse.  

Är det dig vi söker? 
I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet, men du som söker ska ha genomgått din gymnasieutbildning, inneha B-körkort och gärna ha någon erfarenhet av att rekonditionera bilar. Du hanterar det svenska språket i både tal och skrift. Du har viss datavana och har viljan att sätta dig in i enklare administrativa system. Som person är du engagerad och har en naturlig känsla för service och sätter alltid kunden i centrum. Du har ett eget driv, trivs i ett högt arbetstempo och har förmågan att samarbeta i det dagliga arbetet.  

Tjänsten är heltid med placering i Helsingborg. Vi tillämpar provanställning.

Ansökan 
Då vi arbetar med löpande urval till tjänsten så ber vi dig ansöka snarast.

Anställningsvillkor

Heltid

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Helsingborg kommun i Skåne län.

Kontakt

Bildeve AB

Annonsid: 24134793
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss