fbpx

Regionchef

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Uddevalla

Kontakt

Derome AB

Inom Derome är vi idag över 2200 medarbetare som jobbar för en mer hållbar framtid.

Här finns trevliga kollegor, goda karriärmöjligheter och chans att växa genom utbildning. Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge hos oss. Varje år gör vi roliga trivselaktiviteter och lägger extra kraft på hälsa och välmående, ett hälsosamt och balanserat arbetsliv är viktigt för oss. Vi vill att du som jobbar här ska ha det bra och känna stolthet att vara en del av Sveriges största familjeägda träindustri.


ARBETSUPPGIFTER
Derome Skog arbetar med råvarusanskaffning till Derome Timbers sågverk i Anneberg, Derome, Kinnared och Maa. Det är fyra väletablerade sågverk och vi anskaffar drygt 1,2 miljon m³fub timmer/år. Utöver timmer levereras en betydande mängd massaved till massa- och pappersindustrin. Leveranserna till sågverken är skräddarsydda och varje avverkning hanteras som unik för att ge ett optimalt virkesutfall. Det skapas mervärden både för leverantör och kund. Verksamheten ingår i sin tur i Deromegruppen, Sveriges största familjeägda träindustri. Derome har en långtgående vidareförädling av träråvaran och arbetar med hela kedjan – från skog till färdigt hus.

Då vår nuvarande Regionchef för region nord går vidare till annat arbete inom företaget söker vi nu vår nästa Regionchef till Derome skog! Du ansvarar för region nord där du kommer att vara placerad i Bollebygd eller på något av våra inköpskontor inom regionen. Din viktigaste uppgift är att försörja Derome Timbers fyra sågverk med sågtimmer. Som Regionchef ansvarar du för att leda den operativa verksamheten inom regionen, till din hjälp har du idag 10 virkesinköpare och ett bra stöd från ekonomi/virkesadministration, marknad samt virkesflöde- och logistik. Du ingår i ledningsgruppen för Derome Skog.

KVALIFIKATIONER
För att lyckas i rollen som Regionchef tror vi att du är/har:
- Intresserad av människor och därmed en duktig coach
- Resultatinriktad, du tycker om att sätta mål och följa upp
- Affärsmässig, värdesätter bra och långsiktiga affärer för alla parter
- Jordnära och prestigelös
- En god organisatör
- Bred kunskap och erfarenhet av råvaruanskaffning

Den vi söker ska ha gedigen erfarenhet från branschen, gärna med erfarenhet av ledarskap. I gengäld erbjuds du ett av Skogssveriges mest intressanta jobb i en expansiv träindustri!ÖVRIG INFORMATION
Tjänsten är tillsvidare, på heltid och med tillträde snarast. Placering på något av våra inköpskontor inom regionen.

Ytterligare upplysningar om tjänsten lämnas av vår Råvaruchef Andreas Johnsson 0300-673045.

Passar tjänsten ovan in på dig? Tveka då inte, ansök redan idag! Vi vill ha din ansökan senast den 9 augusti eller tidigare då vi tillämpar löpande tillsättning av tjänsten.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.Derome är Sveriges största familjeägda träindustri med en verksamhet som omfattar allt från skog till färdigt hus. Vi sysselsätter 2 200 anställda på fler än 60 orter i Sverige, Norge och Tyskland och omsätter 8 miljarder kronor.

En del av verksamheten har till uppgift att anskaffa och leverera sågtimmer till Deromes fyra sågverk i södra Sverige. Genom lokala virkesinköpare erbjuder vi fullservice för små och stora skogsägare i frågor som rör skogsbruksplaner, avverkning, gallring, nyplantering, FSC- och PEFC-certifiering.

För mer information om Derome se www.derome.se

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid 100% Tillsvidare

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Uddevalla kommun i Västra Götalands län.

Kontakt

Derome AB

Annonsid: 24134719
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss