fbpx

Specialistsjuksköterska till Sachsska barn- och ungdomssjukhusets mott ...

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Stockholm

Kontakt

REGION STOCKHOLM

Du kommer att ha din arbetsplats på Sachsska barn- och ungdomssjukhusets mottagning i Nacka som ligger i Nacka närsjukhus.
Vi som arbetar här är specialistsjuksköterskor, barnläkare, läkare under specialistutbildning, medicinska sekreterare och psykologer.
På vår trivsamma mottagning utreder och behandlar vi barn med kroniska sjukdomar inom bl a allergologi, nefrologi och neuropsykiatriska tillstånd.
Vi är inne i en förändringsprocess som innebär att mottagningen kommer ha samma vårdnivå som sjukhuset. Vi söker dig som trivs att arbeta i team då teamarbete är centralt i vår verksamhet.
Som specialistsjuksköterska kommer du att ha självständiga besök och vi ser gärna att du som söker är intresserad av nefrologi och barn med uppfödningssvårigheter.
Anställningsform: Tillsvidareanställning/Deltid 80 % med möjlighet till utökad tjänstgöringsgrad. 
Kvalifikationer: 
Specialistsjuksköterska inom barn och ungdom, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete
Personliga egenskaper: 
Vi ser gärna att du ska ha god samarbetsförmåga och att du gillar att arbeta i team. Som person är du lyhörd, flexibel och engagerad.

Sachsska barn- och ungdomssjukhuset  är en del av Södersjukhuset som erbjuder akut- och specialiserad vård till barn och ungdomar. Vi är specialister inom barn- och ungdomspediatrik och är stolta över att erbjuda det bästa bemötandet för alla. Vi lyssnar gärna in åsikter som våra unga patienter och deras föräldrar har. FN: s konvention om barnets rättigheter ligger som grund i hela verksamheten.Vi är en arbetsplats med stark företagskultur som kännetecknas av högt i tak, hög kompetens, rak kommunikation och ett prestigelöst samarbete mellan alla yrkeskategorier. Vår strävan är att ständigt utveckla arbetet genom en öppen och ömsesidig dialog. Många medarbetare är involverade i vår växande forskning.
Övrig information: 
Södersjukhuset tillämpar registerkontroll före beslut om anställning.

Anställningsvillkor

Deltid

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Stockholm kommun i Stockholms län.

Kontakt

REGION STOCKHOLM

Annonsid: 24133999
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss