fbpx

Senior Javautvecklare

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Stockholm

Kontakt

Sopra Steria Sweden AB

Sopra Sterias systemutvecklingsteam fortsätter växa trots oroligheterna som är en följd av Covid-19. Lyckligtvis fortsätter vi att ha hög beläggning bland våra kunder och i våra åtaganden. Java-teamet passar därför på att rekrytera fler javautvecklare som vill bli en del av ett leveranssäkert utvecklingsteam som arbetar med moderna lösningar.

Javateamet består av runt ett dussin erfarna utvecklare och är en del av en större affärsenhet vars huvudfokus är systemutveckling inom bl.a. Java, .Net och JavaScript. Är du en erfaren programmerare som kan arbeta självständigt och söker nya möjligheter till hösten 2020? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Vem är du?

• Fem (5) års erfarenhet som Javautvecklare i komplexa miljöer och föredrar att arbeta enligt agila arbetssätt.
• Tekniskt har du erfarenhet av bla Java 8+, J2EE, JavaScript, Spring, Kubernetes/Docker, AWS samt GIT.
• Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vilka är vi?

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar.

I världen är vi mer än 45 000 medarbetare. 470 av oss finns här i Sverige, där var tredje medarbetare är en kvinna. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder.

Sopra Steria rankas av Gartner som ett topp 5 bolag i Europa inom Digital Transformation

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida. Observera att vi inte tar emot ansökningar inkomna via mail. Om du har frågor om tjänsten eller bolaget i sig är du välkommen att kontakta Mats Holmblad via mail: mats.holmblad@soprasteria.com

Sista ansökningsdatum är 16e augusti 2020 och urvalsprocessen påbörjas efter det. Skicka in din ansökan redan idag!

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.

Lön

Enligt överenskommelse

Anställningsvillkor

- -

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Stockholm kommun i Stockholms län.

Kontakt

Sopra Steria Sweden AB

Annonsid: 24133572
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss