fbpx

Psykolog till Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningen i Karlskrona

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Karlskrona

Kontakt

REGION BLEKINGE

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

Psykiatrin i östra Blekinge har ett upptagningsområde med ca 95.000 invånare. Mottagningar för vuxenpsykiatri finns i Karlskrona och Ronneby. Vi är en specialistverksamhet som erbjuder kvalificerad utredning, diagnostik, omvårdnad och behandling. Arbetet sker utifrån ett helhetsperspektiv i nära samverkan med patienter, anhöriga och vårdgrannar. Vi strävar efter att kunna erbjuda våra patienter flera olika typer av behandling av välutbildad personal.
Psykiatrin har inrättat en karriärsstege för psykologer där vi utöver legitimerad psykolog har särskilda tjänster för specialister. Vi har även en tjänst som specialistpsykolog med funktionsansvar. Den senare är med i ledningsgruppen och bidrar där med sin yrkeskunskap.

Vi söker idag en psykolog till vår öppenpsykiatriska mottagning i Karlskrona. På mottagningen arbetar ca 45 personer. Vi är läkare, psykologer, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeut, medicinska sekreterare och kanslister. Inom psykiatrin i Blekinge eftersträvas en hög utbildningsnivå hos personalen.
Då du kommer att arbeta både individuellt och i grupp så är det viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra. Du har ett flexibelt arbetssätt, verkar för ett öppet klimat och delar gärna med dig av din kunskap. Vi är positiva till att våra psykologer vidareutbildar sig till specialister eller leg. psykoterapeut parallellt med sin anställning hos oss. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av allmänpsykiatriskt arbete. Vi har som mål att förtydliga psykologens roll på mottagningen och ser gärna att du är med i denna process.

ARBETSUPPGIFTER
Dina arbetsuppgifter består av psykoterapi, fokuserad krisbehandling, bedömning, utredningsarbete och diagnostik. Du förväntas bli en viktig medlem i teamet och i mottagningens utvecklingsarbete. Mottagningen mål är att erbjuda specialistpsykiatrisk vård av hög kvalitet där patientens behov står i centrum. Som psykolog erbjuds du kontinuerlig handledning, regelbundna professionsträffar och goda möjligheter till vidareutbildning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad psykolog.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Region Blekinge krigsplacerar all tillsvidareanställd personal.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Lön

Enligt avtal.

Anställningsvillkor

Heltid. Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Karlskrona kommun i Blekinge län.

Kontakt

REGION BLEKINGE

Annonsid: 24133402
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss