fbpx

Personlig assistent i Lund

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Lund

Kontakt

Särnmark Assistans AB

Särnmark är en trygg arbetsgivare med över 20 års erfarenhet av att anordna personlig assistans hos barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi har idag över 2000 medarbetare, främst i storstadsregionerna, men våra kunder och medarbetare hittar du i hela Sverige.

Företagets grundare och ägare Mikael Särnmark har själv en förvärvad funktionsnedsättning efter en olycka, och var en av de första i Sverige att få personlig assistans. Att skapa de bästa förutsättningar för en individanpassad personlig assistans är vår främsta drivkraft.

Vi söker personliga assistenter till en man med högfungerande Asperger i Lund.

Du som söker bör ha ett genuint intresse av att arbeta med människor. Som person måste du vara strukturerad, empatisk, inkännande, stabil, motiverande och positiv. Vi ser gärna att du arbetat som assistent tidigare och har erfarenhet av autismspektrum.

Du ska som assistent bistå och motivera kunden till meningsfulla aktiviteter, och med framförhållning kunna planera dagliga rutiner och veckoplan och stödja att dessa kommer till stånd. 

Man arbetar 7 timmar per pass. Dessa förlagda dag, kväll och natt.

Vi ser helst manliga sökande och körkort är ett krav då man kör kundens bil.

Rekrytering sker löpande.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.

Lön

Lön per arbetad timme

Anställningsvillkor

Deltid/ Ej specificerat

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Lund kommun i Skåne län.

Kontakt

Särnmark Assistans AB

Annonsid: 24133376
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss