fbpx

Stockholm: Vi rekryterar byggnadsteknisk säkerhetskompetens

Enrival AB gör det enkelt för dig att hitta ett nytt jobb. Tjänsten nedan är extern och hanteras av Arbetsförmedlingen. Jobbet är nyinkommet. Vi rekommenderar dig att söka tjänsten inom tre dagar.

Ansök senast

2020-06-29

Ort

Stockholm

Kontakt

Jobbakuten Väst AB

Vi hjälper Phenox att rekrytera dig med byggnadsteknisk säkerhetskompetens

 

Phenox Group växer och behöver fler ambitiösa kollegor som vill arbeta med avancerade fysiska säkerhetslösningar i distriktet Stockholm.

Om oss

Phenox Group erbjuder kvalificerad rådgivning i säkerhetsfrågor och arbetar med skydd av kritisk infrastruktur och samhällsviktig verksamhet. Företaget utför vanligen helhetsåtaganden inom offentlig sektor som inbegriper säkerhetsprojektering och projektsäkerhet i infrastrukturprojekt som omfattas av säkerhetsskydd.

Hos oss får du arbeta med de mest prestigefulla objekten på säkerhetsområdet och i många fall vara med och skriva nutidshistoria.

Vi erbjuder

• självständigt arbete med mycket ansvar

• spännande och utmanande arbetsuppgifter

• trevliga, kompetenta och drivna kollegor

• arbete med unika objekt och uppdrag

• ett mindre företag där du kan påverka både din egen och företagets utveckling

Om dig

Vi tror att du som söker denna tjänst har lång arbetslivserfarenhet från stora infrastrukturprojekt där du arbetat med projektering, projekt- eller projekteringsledning. Vi ser gärna att du är byggnadsingenjör eller har annan motsvarande utbildning, men låter oss gärna övertygas om att din erfarenhet är lika relevant som formell kompetens.

Eftersom våra uppdrag vanligen omfattas av extraordinära säkerhetskrav och kräver lösningar bortom det som de etablerade standarderna på säkerhetsområdet omhändertar, är det så klart en fördel om du har erfarenhet av byggnadstekniska säkerhetslösningar och kravställning. Vi tror dock att din bakgrund och kunskap från olika delar av byggprocessen är viktigare och att vi kan komplettera detta med den säkerhetskompetens som är nödvändig.

Du är positiv, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Du har god förståelse för branschen och trivs med att arbeta i grupp och är inte rädd för att ta egna initiativ. I ditt arbete prioriterar du och fattar beslut, samt leder arbetet mot planerade leveranser för att hålla deadlines.

Vi söker dig som

• har en hög känsla för service och god förmåga att skapa relationer

• är lyhörd och kan samarbeta

• tar eget ansvar och trivs i en självgående roll

• har förmåga att planera, prioritera och kunna fatta beslut för att uppnå fastställda mål

• har erfarenhet från stora infrastrukturprojekt

• är duktig på att förstå och analysera information

• kan uttrycka dig väl i tal och skrift

 

Vi kommer att genomföra en bakgrundskontroll i samband med anställning. Våra uppdrag kräver ofta inplacering i säkerhetsklass och det kräver att du klarar en säkerhetsprövning med tillhörande registerkontroll.

 

Urval och intervjuer sker löpande! Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, andreas@recruitmore.se

 

 

 

 

Lön

Enligt ök.

Anställningsvillkor

Tillsvidare Heltid

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i Stockholm kommun i Stockholms län.

Kontakt

Jobbakuten Väst AB

Annonsid: 24133228
Publicerad 29 juni 2020

Dela:
Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss