fbpx

Jobb genom kommunala arbetsmarknadsprojekt

I samarbete med Arbetsmarknadsförvaltningen Samhällsuppdrag och Arbete i Helsingborg erbjuder EnRival möjligheten för arbetssökande att delta i olika arbetsmarknadsprojekt. Vi hittar ett företag med rekryteringsbehov och ser till att du får all den utbildning och kompetens du behöver för att få en anställning hos företaget. Med utgångspunkt i att skapa resultat arbetar vi engagerat för att finna lösningar för rätt person och rätt företag.

Engagemang är nyckeln till resultat. Från din sida, och från vår sida.

EnRival fungerar som en bro mellan kompetens och behov i dessa projekt, men ett stort ansvar ligger på dig som individ. De mest lyckosamma projektdeltagarna är de som ser möjligheten och aktivt arbetar för att nå de kompetenskrav som finns. Vi har erfarenhet av flera lyckade arbetsmarknadsprojekt där både arbetssökare och företag blivit mycket nöjda. Engagemang skapar resultat, så enkelt är det.

För att kunna ta del av denna möjlighet behöver du ha någon koppling till Kompetenscenter Norrehed Helsingborg och Arbetsmarknadsförvaltningen i Helsingborg. Kontakta oss på EnRival, prata med din handläggare på AF eller med din coach på Norrehed för mer information.

Vill du ta vara på dina möjligheter?

EnRival samarbetar med Helsingborgs Stad för att du skall få chansen att delta i ett arbetsmarknadsprojekt. Välkommen att kontakta någon av våra medarbetare om du vill veta mer.

Kenneth Sjökvist

Affärsutvecklingschef

kenneth@enrival.se

072 – 251 37 98

Inga kontaktpersoner hittades, försök igen!

Hej! Vad vill du göra?
Söka jobb Rekrytera Få hjälp att hitta jobb Kontakta oss